Snerttocht 23 februari
Op zondag 23 februari vindt weer onze traditionele Snerttocht op de “gewone” fiets plaats. Tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst hebben er zich al veel snertfietsers aangemeld. Op deze dag zorgen Elly en Albert Oud voor de overheerlijke erwtensoep.
Natuurlijk willen ze graag weten hoeveel zij moeten bereiden, dus even opgeven bij Johan Brand (0223-633057/06-11161470) of mailen naar johanbrand51@gmail.com.
Mocht de tocht niet doorgaan vanwege barre weersomstandigheden, dan gaat de snertmaaltijd in ieder geval door! Dan verwachten we jullie om 12.00 uur in het clubgebouw. Maar daar gaan we nu nog maar niet van uit. Mocht je niet in staat zijn mee te fietsen, maar wil je toch lekker mee genieten van de snert? Geef je dan alleen op voor de maaltijd.

We starten om 10.00 uur natuurlijk eerst met koffie/thee met cake en daarna maken we een kleine tocht in en rond Den Helder op de gewone fiets. Om daarna om 12.00 uur ons aan de erwtensoep te zetten.
in al die jaren, dat we deze snerttocht organiseren, hebben we van deze snerttocht één keer een wandeltocht gemaakt vanwege teveel sneeuw en ijs op de weg! Maar we hopen natuurlijk weer op een gezellige fiets- en snertdag!
Een mooie start van hopelijk weer een fantastisch seizoen.
De snertcommissie